Home Dekorace do bytu a bytové doplňky :) 3 originální způsoby, jak využít žebřík

3 originální způsoby, jak využít žebřík

by blog.hezkynabytek.cz
originální pracovní kout

Žebřík je vnímán spíše jako praktický pomocník při malování nebo ořezávání stromů v zahradě. Skrývá se v něm ale mnohem víc! S trochou fantazie a dovednosti jej můžete proměnit na úžasný interiérový doplněk, který bude obdivovat a závidět každá návštěva.

Žebřík jako věšák

Ať už si ho dáte do předsíně nebo do pokoje, takový originální věšák vám poskytne dost místa na vaše oblečení a bude určitě jedním z nejzajímavějších doplňků v domě. A vyrobit ho není vůbec náročné. Stačí vám pouze žebřík, konzoly na uchycení o stěnu a případně nějaká barva nebo průsvitný nátěr. Jak si svůj nový věšák vyzdobíte, je už jen na vaší kreativitě.

Multifunkční žebřík

Zdroj: notedlist.com

Žebřík místo lustru

Takové originální osvětlení se hodí na chodbu, ale i do obývacího pokoje. Žebřík stačí ošetřit nátěrem a upevnit ho řetězem nebo lanem o strop. Promyslete si, jaké žárovky zvolíte, aby světlo nebylo příliš intenzivní ani příliš slabé. Ideální je světelná řetěz, kterou omotáte kolem žebříku a originální lustr je na světě.

Žebřík jako lustr

Zdroj: http://www.diyyourcrafts.com/

Pracovní koutek s žebříky

Ze dvou žebříků si můžete vytvořit perfektní pracovní kout se stolem i s poličkami. Hodí se nejen do pracovny, ale i do dětského pokoje.

akce a výprodeje

V tomto případě je třeba dát si pozor na nosnost, jako nakonec při každé poličce, a zajistit žebříky tak, aby se nerozcházely ani neposouvaly. Ta trocha námahy a pár šroubů budou určitě stát za to.

Originální pracovní kout

Zdroj: turbulences-deco.fr

Čtěte také: Jak si vyrobit taburet z pneumatiky

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť