Home Nezaradené Alternativní vánoční stromek do malého bytu: bizarní nebo geniální nápad?

Alternativní vánoční stromek do malého bytu: bizarní nebo geniální nápad?

by blog.hezkynabytek.cz
Alternativní vánoční stromek

Foto: Christmas Decorations – Creative Christmas Tree for Small Apartments by HOW TO: Live Your Styl

Vánoční stromek nemusí být jen tradiční jedle, ze které pomalu opadává jehličí. Určitě jste se už setkali i s jinými podobami vánočního stromu. Nepotřebujete bydlet v tropech a zdobit palmy a kaktusy girlandami z květů, stačí, jak obýváte menší panelákový byt a pro nedostatek prostoru nemáte kam umístit tradiční vánoční stromek.

Přinášíme vám několik inspirací, jak tento problém vyřešit. Do výroby vánočního stromu můžete zapojit celou rodinu, včetně dětí, které to bude určitě bavit.

A co tak vyrobit něco i pro kolegy v práci? Něco malého, co se vejde i na pracovní stůl v kanceláři nebo na konferenční stolek… Určitě se neurazí.

Podívejte se na toto video, kde najdete mnoho inspirace:

Uvidíte, že se dají na Vánoce zužitkovat i věšáky, fotografický stativ, staré desky či větvičky naplaveného dřeva.

Nejoblíbenější tradiční alternativou jsou větvičky jehličnanů, ozdobené tím, co byste za běžných okolností zavěsili na strom. Tato lehce přenosná dekorace vám jako bonus krásně provoní byt.

Vianoce

Foto: © 2015 Pixabay

Když se chcete vyhnout popadanému jehličí, použijte vysušené větvičky stromů, lesklé vánoční ozdoby a dlouhý světelný řetěz (nejlepší se studenými LED světly). Moderní handmade vánoční stromek je na světě. Nebo raději upřednostníte jednoduchý adventní věnec?

Vianocna vetvicka

Foto: © Weddingchicks

Chcete zkusit něco opravdu bizarní? Máte doma žebřík? A víte, jaký má žebřík tvar, když se rozloží? Pravda, stejný jako vánoční stromek. Vyzdobte ho svíčkami a barevně sladěnými dekoracemi.

Vanocny stromecek

Foto: © Mary Brown

Hledáte ještě více inspirace? Podívejte se na tento blog.

Na závěr jeden tip pro pracanty: zbyly vám v kanceláři staré výkazy nebo publikace, které by měly skončit ve sběru? Postavte z nich stromeček!

NUC_Christmas_Tree_S_Calhoun

 Foto: © Wikimedia

A na vánočním večírku potěšte kolegy sladkým překvapením ve tvaru… vždyť víte čeho 😀

christmas-1065578_1920

Foto: © 2015 Pixabay

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť