Home Dětský pokoj inspirace Tipy na vánoční dárky pro děti

Tipy na vánoční dárky pro děti

by Anita Erdeluiova

Objevit vhodný vánoční dárek pro děti není právě nejjednodušší. Hračky, oblečení, tablety nebo smarthphony se pod stromečkem vyskytují poměrně často. Skutečně jsou to ale věci, které vaše dítě potřebuje a po kterých opravdu touží? Udělejte dětem na Vánoce radost originálním dárkem, z kterého budou nadšené.

Po čem děti touží?

Po čem děti touží?

Foto: © 2017 Pixabay

Pohodový a stylový sedací vak

Sedací vak je mimořádně oblíbený a rozhodně se hodí do dětského pokoje. Není určený pouze na sezení, ale i na ležení nebo „povalování se“, záleží na tom, jaký tvar, resp.model vyberete. Na výběr je mnoho motivů, takže dokážete vyhovět vkusu malých dětí, ale i teenegerů.

Pohodlný sedací vak Bobek

Pohodlný sedací vak Bobek

Z pohodlí sedacího vaku lze sledovat oblíbený seriál nebo pohádku, číst si první knihu nebo jen tak oddychovat po namáhavém dni ve škole. Cena sedacích vaků je cca 900 – 2100 Kč  v závislosti od tvaru a rozměru. Tak nebo tak, pod stromečkem to bude pravděpodobně jeden z největších dárků.

Dívčí sedací vak Sang

Dívčí sedací vak Sang

 

Každá slečna potřebuje velkou skříň a toaletní stolek

Hádám, že žádná žena by nepohrdla elegantním toaletním stolkem a obrovskou skřiní a vyjímkou nejsou ani dívky a mladé slečny. Vhodným dárkem pro dceru tedy může být i vytoužený nábytek. Toaletní stolek není až tak často vidět v ložnici nebo v dětském pokoji, ale každá dcera z něho bude úplně nadšená. Však, která dívka si aspoň jednou nepředstavovala jak se upravuje před zrcadlem, přičemž má na stolku make up, parfémy, bižutérii  a podobně.

Bílý designový toaletní stolek

Bílý designový toaletní stolek

Svoje kouzlo má také velká  šatní skříň, do které se dají přehledně uložit oblíbené i méně oblíbené kousky oblečení, boty i doplňky. Pokud bude mít skříň i velké zrcadlo, máte adepta na jeden z nejlepších vánočních dárků pro dívky i dospělé ženy. Jediné co by vás mohlo omezit je velikost pokoje nebo bytu.

Šatní skříň Graphic se zrcadlem

Šatní skříň Graphic se zrcadlem

Kouzelný dětský pokoj

Krásný dětský pokoj je snem mnoha dětí a Vánoce jsou ideální příležitostí jak jim tento sen splnit. Samozřejmě celý nový pokoj je organizačně i finančně náročnější záležitost jako nový tablet, ale pokud se zapojí nejen rodiče, ale i ostatní příbuzní, nemusí to být problém. Kromě toho, dětské pokoje jsou dostupné v různých cenových hladinách, závisí to především od toho, kolik kusů nábytku obsahuje. Sestava do dětského pokoje obvykle obsahuje postel – jednolůžkovou, rozkládací nebo patrovou, komodu nebo skříň, poličku, případně i psací stůl. Dokoupit se dají i jiné kusy nábytku ze stejné modelové řady.

Variabilní dětský pokoj Caps

Variabilní dětský pokoj Caps

Při koupi sestavy budete mít pro vašeho potomka všechno, co potřebuje v jednom stylu. Výhodou dětského pokoje je i to, že je přizpůsobený pro danou věkovou kategorii, například má oblé hrany. Samozřejmě i barvy a vzory jsou volené tak, aby oslovili větší i menší děti, kluky i holky. Stěny nebo nábytek se může doplnit nálepkami nebo malbou oblíbených pohádkových postaviček nebo seriálových hrdinů.

Co si přejí pod stromeček vaše děti? Měly by radost z nového pokoje nebo pohodlného sedacího vaku?

 

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť