Home Dekorace do bytu a bytové doplňky :) Balkonový nábytek: udělejte si kousek ráje přímo na vašem balkoně!

Balkonový nábytek: udělejte si kousek ráje přímo na vašem balkoně!

by blog.hezkynabytek.cz

I vy bydlíte v bytě a nemáte zahradu, ve které byste si mohli postavit altán? Závidíte všem, kteří mají prostor, kde se mohou bezstarostně povalovat a užívat si příjemně jarní sluneční paprsky či čerstvý vzduch?

harmonický balkon

Máte práci nebo povinnosti a nemůžete  si dovolit odejít z domu? Zároveň vás zcela deprimuje, že venku svítí sluníčko a vy jste zavřeni mezi čtyřmi stěnami? Tyto pocity zažívají mnozí z nás. My máme pro vás chytré řešení!

Pokud patříte mezi ty šťastlivce, kteří vlastní byt nebo dům s balkonem, tak vám nabízíme pár rad, jak si z něj udělat krásné odpočinkové místo či příjemné pracoviště, a to ještě pohodlnější než jakákoliv kavárna, kterou s oblibou navštěvujete. Dokonce i s výhodou, protože si ho můžete zařídit úplně sami a podle vlastních představ!

posezení z palet

Vytvořte si své útulné místečko přímo na balkoně!

Nezáleží na velikosti, protože s novým moderním nábytkem je možné prakticky a pohodlně zařídit každý jeden balkonek. Houpačka přímo v bytě či na balkoně? Ano, přesně tak. V nabídce je množství krásných houpaček, které jsou nejen moderní, ale zejména se vejdou téměř úplně všude. Časy, kdy si takovou vychytávku mohli dovolit jen lidé s obrovskou terasou nebo velkou zahradou, jsou pryč!

místo pro moje já

balkonova houpačka

Vytvořit si další „pokoj“ v bytě či v domě nebylo nikdy jednodušší. Pracovna na čerstvém vzduchu? Malá soukromá zahrada? Nebo koutek určený pouze na odpočinek? Je jen na vás, k čemu vám bude sloužit.

pohodové místo na balkoně

Vyberte si svůj styl pro balkonový nábytek

Máte rádi kovový nábytek ve francouzském stylu? Nebo vás učaroval provensálský design? Jste klasik a upřednostňujete ratanový nábytek? Ba dokonce se držíte minimalismu a je vám vlastní rčení: „V jednoduchosti je krása“? Nic z toho není problém. Stačí se rozhodnout, kterým směrem se vybrat a podle toho naaranžovat vaše nové útulné útočiště.

francouzský styl

teakový nábytek

ratan na balkoně

Vzácné vlastnoručně vyrobené

Pokud patříte mezi ty kutily, kteří si věci rádi vyrábějí sami a zkoušejí své dovednosti, máme pro vás zajímavé tipy na homemade výrobky, které nejenže slouží na zkrášlení, ale také k vytvoření ještě většího pohodlí.

Stačí pár kousků dřeva a máte zcela novou poličku, která se přizpůsobí každému kousku vašeho balkonu.

polička podle vlastního gusta

Udělejte si vlastní zahrádku doplněnou dřevěnými kousky a různými dřevěnými květináči a hned to ve vás vyvolá příjemnější pocit. Dřevěný nábytek je v této chvíli jednou z nejlepších možností, jak si vyhrát s vlastní fantazií a zároveň si vytvořit útulné prostředí.

rostliny na balkoně

dřevo dotvoří příjemnou atmosféru

Chcete více originality? Využijte starou pneumatiku, na kterou si vyříznete kulatou část dřeva a zakryjete ní její dno. Už jen dodělejte klasické dřevěné nožky a vznikne vám tak krásný a zejména zajímavý květináč.

květináč z pneumatiky

Možnosti jsou opravdu široké. Vždy si můžete vybrat z pěkných a jednoduchých lehátek, které jsou ideální k chytání prvního bronzu, nebo si zvolit palety, které nejsou jen hipsterským kouskem, ale zejména designovým doplňkem tohoto období a dají se využít k vytvoření dokonalé domácí atmosféry.

posezení z palet

Šikovné uspořádání, stylovost, pohodlí a soukromí vytvořené jen pro vás – to jsou hlavní aspekty vašeho vylepšeného balkonu. Neváhejte a využijte prostor, který vám váš byt či dům nabízí. Je škoda nechat ho chátrat a vytvořit z něj domov pro holuby.

harmonický balkon

Věříme, že jsme vám nabídli dostatek inspirace k vytvoření si vlastního klidného místečka na vašem balkoně, které vám zároveň zpříjemní i vaše bydlení.

Čtěte také: Jak poznat kvalitní zahradní nábytek?

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

 

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť