Home Bydleme zdravě! Užijte si letošní Den žen jak se patří!

Užijte si letošní Den žen jak se patří!

by blog.hezkynabytek.cz

Blíží se den, který patří všem ženám. Každá z nás by si ho tedy měla patřičně užít – vždyť být ženou je úžasné, ale mnohdy i náročné!

Zábava s dcerou

Foto: © istockphoto.com

Mezinárodní den žen každoročně připadá na 8. březen. Tento mezinárodně uznávaný svátek stanovila OSN. Víte, jak MDŽ vlastně vznikl?

V roce 1908 stávkovalo 40 000 newyorských švadlen proti desetihodinové pracovní době, špatným pracovním podmínkám a nízkým mzdám. O dva roky později prosadila německá socialistka Clara Zetkinová na první mezinárodní ženské konferenci Druhé internacionály v Kodani tento svátek, avšak jeho datum se určilo později – až po 1. sv. válce.

Volnost, štěstí

Foto: © istockphoto.com

Oslavte MDŽ tak, jak se patří a udělejte si radost. Nabízíme vám pár tipů, které udělají tento den jedinečným!

Alespoň chvilka lenošení

Možná ráno musíte brzy vstávat do práce tak, jako v každý jiný den, ale to neznamená, že si nenajdete alespoň pár minut během dne na sladké lenošení. Pokud by váš šéf či kolegové měli nějaké poznámky, použijte argument: „Dnes si to mohu dovolit, vždyť je Den žen!“.

Odpočinek

Foto: © istockphoto.com

Ložnice – Casarredo – Jenny 1

Vytáhněte barvy ze šatníku!

Nezáleží na tom, zda se vyberete jen tak na procházku městem, s kamarádkou do kina nebo na rande. Nezapomeňte na pestré barvy, které velmi sluší každé ženě, rozzáří ji a navíc dodají pozitivní energii.

Pestré barvy

Foto: © istockphoto.com

Přeneste vaši radost dále

Zkuste v tento den potěšit i další úžasnou ženu z vašeho okolí. Co tak poslat kamarádce vtipnou selfie s přáním? Koupit mamince oblíbené květiny? Nebo pomoci staré sousedce s nákupem?

Pošlete radost dále

Foto: © istockphoto.com

Připravte si oblíbené jídlo

Navařit si oblíbené jídlo, na které máte chuť? Ano! A co tak upéct si oblíbený koláč? No dobře, i pudink bude stačit.  😉

Jedáleň - BRW - August 1

Jídelna – BRW – August 1

Den žen nás má spojovat

Co na tom, že Den žen je letos ve středu? Pozvěte kamarádky na kávu nebo na skleničku dobrého vínka a udělejte si pořádný babinec. Nebo vyražte spolu do kina. A hlavně si dopřejte. Klidně i zákusek, kterému v oblíbené kavárně už tak dlouho odoláváte.

Foto: © istockphoto.com

Obývacia izba - BRW - Dinaro

Obývací pokoj – BRW – Dinaro

Buďte sama sebou

Zpívat nahlas, tančit na oblíbenou písničku z rádia a dělat šílené věci občas toužíme všechny. Odvažte se a buďte spontánní. Příval endorfinů zaručen!

Odvažte se

Foto: © istockphoto.com

Čas jen pro sebe

Kdybyste v tento den měli hodinku jen pro sebe, jak byste ji strávili? Čtením oblíbené knihy? Relaxační koupelí? Nebo by to bylo cokoliv jiného? Investujte čas do sebe, zasloužíte si ho!

Relaxační koupel

Foto: © istockphoto.com

toaletný stolík

Toaletní stolek – Signal – Sophia 341

Šťastný Den žen

Čtěte také: Postel Boxspring: luxus jako každou noc v hotelu!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť