Home Bydleme zdravě! Postel Boxspring: luxus jako každou noc v hotelu!

Postel Boxspring: luxus jako každou noc v hotelu!

by blog.hezkynabytek.cz

Boxspring, to jsou americké postele, které si již stihly získat oblíbenost po celém světě.

Manželská posteľlBoxspring 180 cm - Renar - Como

Manželská posteľl Boxspring 180 cm – Renar – Como

Tento typ postelí najdete téměř ve všech 4 a 5 hvězdičkových hotelích, protože každý správný hotelový manažer ví, že zajistit pohodlí pro zákazníka je to nejpodstatnější. A jak nejlépe toho docílit? Právě díky komfortnímu prvotřídnímu spánku, kterým rozmazlíte a potěšíte každého člověka na zemi.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Styler - Lux

Manželská postel Boxspring 180 cm – Styler – Lux

Proč si nedopřát takový luxus každý den?

Spěte jako v hotelu díky Boxspring posteli. Mít ji v ložnici totiž neznamená jen zařídit si svůj domov stylově, ale také prakticky. Obsahuje dvě velké matrace s roštem, umístěné na vyvýšené ložní ploše, a masivní čelo. Kombinuje tak moderní styl vhodný do domu i do bytu  s účelností velkého prostoru na uskladnění vašich věcí. Jde tedy o pohodlné řešení nábytku do vaší ložnice, díky kterému získáte všechny výhody, a to koupí jen jediné postele.

obejvit je

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Modena

Manželská postel Boxspring 180 cm – Renar – Modena

Boxspring vz. springbox

Samotný název se odvozuje z její konkrétní části, tzv. springbox, který se skládá z postelové základny s pružinovým systémem, postelového čela a postelových nožiček. Tato promyšlená konstrukce zajišťuje pohodlí díky správnému spojení různorodých vrstev a velké výšce. Rozměry postele jsou standardně 180 × 200 cm. V nabídce je velká variabilita barev, značek či různých příjemných materiálů, které jsou kombinovány s perfektně propracovanými detaily. Takto se můžete obklopit originálním designem přesně podle vaší chuti.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Styler - Base

Manželská postel Boxspring 180 cm – Styler – Base

Na přežití v tomto rychlém a stresujícím světě je nezbytné dopřát si trochu luxusu. Kontinentální postel, jak se jí také často říká, se postará o váš kvalitní spánek a vy se můžete elegantně, pohodlně a s noblesou přesunout do klidné a harmonické krajiny snů.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Palermo

Manželská postel Boxspring 180 cm – Renar – Palermo

Čtěte také: Jak si vybrat správný noční stolek?

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť