Home Rady při výběru nábytku Rozkládací křeslo a postele, které vyřeší váš problém s nedostatkem místa

Rozkládací křeslo a postele, které vyřeší váš problém s nedostatkem místa

by blog.hezkynabytek.cz

Ne každý z nás si může dovolit luxus v podobě velkého prostorného domu či bytu. A tak se může snadno stát, že když vám domů přijde návštěva, nebudete ji mít kde uložit spát. Abyste se vyvarovali podobným situacím, přinášíme vám několik zajímavých a trendových řešení pro příležitostné i každodenní spaní, které vyřeší váš problém s nedostatkem místa.

1. Rozkládací křeslo na spaní Rito, které rozveselí každý interiérCASA_KRESLO

S praktickým rozkládacím křeslem Rito vás už nezaskočí žádná nečekaná návštěva. Moderní futuristický design a nevšední barevné provedení tohoto kusu nábytku oživí i ten nejnudnější interiér. A ačkoli se toto křesílko nezdá, ukrývá v sobě rozkládací plochu na spaní a dokonce i praktický úložný prostor. V bytě tak vytvoří příjemný doplněk, který si jistě najde své uplatnění i jako místo k přespání. Využít jej můžete i na chatě či na internátním pokoji.

WIP_ANTRESOLA_L_1A_somoma_svetla2. Rohová patrová postel Antresola, kterou milují nejen děti

Patrové postele jsou snem mnoha malých dětí, a jinak to není ani s postelí Antresola. Tento skvělý kus nábytku řeší opravdu sofistikovaným způsobem nedostatek prostoru v malých bytech a domcích. Nejde přitom o klasickou palandu, ale o nábytek, který v sobě zahrnuje rovnou tři typy nábytku – velký rohový šatník, rohový počítačový stolek s deskou na klávesnici, skříňkou a zásuvkou, jakož i úložné police. Na tomto všem se nachází postel, díky čemuž ušetříte množství prostoru v pokoji. Ať už dětském, nebo studentském, prostě všude, kde potřebujete rozumně využít každý centimetr místa.

3. Rozkládací postel Ego, na které se pohodlně vyspí dvaEgo_L16

Rozkládací postel Ego se na první pohled zdá jako obyčejné jednolůžko, ale když je třeba, rázem se z ní stane plnohodnotné dvojlůžko určeny pro každodenní spaní. Postel díky kombinaci se zelenou barvou navíc působí neotřele a svěže. A protože jde o sektorový nábytek, ve stejném stylu si můžete zařídit celý pokoj.

4. Komoda? Ne, to je rozkládací postel Roger

Praktičnost na prvním místě. To byla zřejmě základní myšlenka tvůrců rozkládací postele Roger. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejnou komodu, ale stačí ji otevřít a z komody se v momentě stane pohodlná postel. Jde o vynikající a také velmi efektní řešení, a to ať už potřebujete ušetřit prostor a spát na ní dennodenně, nebo chcete mít vždy k dispozici v záloze lůžko pro vaše návštěvy.

WIP_ROGERWIP_ROGER_1

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť