Home Ložnice inspirace Tyto sedací soupravy ve tvaru U zapadnou do každého obývacího pokoje

Tyto sedací soupravy ve tvaru U zapadnou do každého obývacího pokoje

by blog.hezkynabytek.cz

Výhody sedacích souprav ve tvaru U jsou nesporné. I na menším prostoru dokáží poskytnout pohodlné sezení pro tři a více lidí, přičemž až dva z nich mohou pohodlně sedět s vyloženými nohama. Z nabídky našich sedaček jsme pro vás vybrali čtyři, které svou jednoduchostí a elegancí zapadnou jednoduše do každého obývacího pokoje.

Současné moderní sedačky se vyznačují především svou jednoduchostí a hranatými liniemi. Jejich velkou výhodou jsou mnohé doplňky pro lepší komfort, jako jsou například opěrky na hlavu, loketní opěrky, nastavitelné zádové části sedací soupravy, odkládací vaky po bocích či pohodlné polštáře, které dotvářejí celkový charakter sedačky. V našem výběru čtyřech sedacích souprav ve tvaru U si však na své přijdou nejen příznivci moderního strohého designu, ale i milovníci klasiky, který do své domácnosti hledají nadčasový pohodlný kousek.

1. Moderní jednoduchost v podobě sedačky Avanti

Designová sedačka Avanti je typickým příkladem moderní jednoduchosti v zařizování interiérů. Pokud preferujete čisté linie a nemáte rádi přeplněné interiéry, přeplácané mnoha doplňky, tato sedačka je skvělou volbou. Není na ní totiž žádný rušivý prvek a ať už ji umístíte do jakéhokoliv interiéru, určitě zapadne.

Konec konců, vybrat si můžete hned z několika barevných provedení koženkového potahu. Nejen z čisté bílé barvy, ale například i dramatické červené, elegantní černé nebo klasické hnědé. A jak už u sedacích souprav ve tvaru U bývá zvykem, i tato má úložný prostor a rozměrnou plochu na spaní, kterou určitě ocení vaši známí, když se u vás rozhodnou přespat.

Famm_Avanti_U

2. Sympatická York sedačka se dvěma úložnými prostory

Pokud patříte k nerozhodným lidem a nevíte se rozhodnout mezi klasickým a moderním stylem, oslovit vás může rohová sedací souprava York. Tato čalouněná sedačka má dokonce dva úložné prostory a, samozřejmě, rozkládací plochu určenou na příležitostné spaní.

Zajímavostí je fakt, že se vyrábí hned v 12 barevných provedeních šenil Savana, proto se nemusíte obávat, pokud se vám její hnědé provedení nehodí do obýváku. A tak, přestože je sedačka kompromisem v zápase mezi dvěma rozdílnými styly, nerozhodní lidé mohou mít přece jen problém s rozhodováním v barvách. Všechny totiž mají co do sebe.

tempo_kondela_york_L_savana_25

3. Luxusní elegance v podobě sedačky Rosa

Sedací soupravu Rosa můžeme klidně označit za cenově dostupný luxus. Ačkoli totiž tato sedačka nestojí žádnou horentní částku, jak to již při luxusních kouscích nábytku bývá, působí opravdu luxusním dojmem a dodá ten správný punc každému modernímu interiéru.

Famm_Fino_U_rohova_prava_hneda

Jelikož je sedák této soupravy vyrobený z pružiny, budete mít jistotu, že se na pohovce bude sedět opravdu pohodlně a zároveň si dlouho udrží svůj nezměněný tvar. I zde se zároveň můžete spolehnout na rozkládací a úložný prostor a výběr z více barevných provedení.

4. Praktická klasika – to je sedačka Lisa

Sedačka Lisa je nestárnoucí klasikou, jejíž design se vám neomrzí ani po dlouhých letech. Její velkou předností je to, že je složená z jednotlivých bloků, díky čemuž si ji můžete vyskládat přesně podle vašich představ a prostorových možností. Další výhodou je velká pohodlnost.

CASA_LIZA_[1]

Tato sedací souprava má totiž ve své sedací části vlnovcové pružiny kombinované s PUR pěnou, díky čemuž si na ní vychutnáte opravdu skvělé lenošení. I sedací souprava Lisa poskytuje rozkládací prostor a dva úložné prostory. Čalouněná je ekokůží, což je výborná volba pro rodiny s malými dětmi, protože tato potahová látka je jednoduchá na údržbu. Vybrat si však můžete z různých provedení.

Kterou z našeho výběru sedaček byste si zvolili vy? 🙂

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť