Home Dekorace do bytu a bytové doplňky :) Jak si vybrat vhodný regál?

Jak si vybrat vhodný regál?

by blog.hezkynabytek.cz

Regály jsou velmi oblíbený a rozšířený kus nábytku. Poskytují úložný prostor, který je otevřený a snadno přístupný. Jak si vyberete ten ideální regál do domu či do bytu? Rozhodujte se především podle účelu, na který jej budete používat. A samozřejmě i podle toho, zda se vám daný model bude hodit k celkovému stylu místnosti. Praktické regály jsou estetické, nepřekáží a poskytnou vám prostor navíc.

Regál SARAH

Regál – Tempo Kondela – Sarah

Pokud hledáte regál, do kterého můžete umístit knihy, vyberte si raději masivnější a stabilnější kousek, například regál z dřevěného masivu. Knihy přece jen mají svou váhu. Vysoký regál jako knihovna s menšími poličkami, bude vypadat dobře v dětském pokoji, ve studentském pokoji i v pracovně. Dřevěné regály s jedinečnou kresbou dřeva krásně vyniknou v kuchyni či obýváku jako stojany na víno nebo na dekorační předměty. Regálové nástavby s policemi a dvířky se hodí nejen nad televizi jako náhrada obývací stěny, ale i nad kancelářský či psací stůl. Tyto kombinované regály s otevřenou i uzavřenou částí jsou dobrou investicí, protože zjednoduší utírání prachu na hůře dostupných místech.

top regály

Regál Odyn bílý

Regál – Tempo Kondela – Odyn D

Moderní a odolné regály z kovu vydrží více a hodí se i do prostor se zvýšenou vlhkostí, jako jsou například sklepy, garáže či sklady. Regály v kombinaci kovu a skla působí navíc velmi elegantně a vyniknou i v luxusněji zařízeném bytě. Levné regály s policemi z dřevotřísky jsou vhodné pro vystavování lehčích věcí, jako jsou šanony, kancelářské potřeby. Využijete je v domácí pracovně i v kanceláři. Regály s dvířky a zásuvkami se hodí, pokud chcete některé věci vystavit a jiné naopak schovat.

Nízký regál

Regál – WIP – Domino

Regál Halmar

Regál – Halmar – Metro

Pokud hledáte regál na optické předělení prostoru, k tomuto účelu vám výborně poslouží víceúčelový regál s policemi, přístupný z obou stran. Oboustranný regál může mít pravidelný tvar nebo zajímavý tvar schůdků, který poskytuje originální kaskádovitý úložný prostor na vázy s květinami, sošky a další dekorační předměty. Hodí se do jednopokojových bytů a do větších místností, ve kterých potřebujete vizuálně oddělit jednotlivé zóny. Pěkně vynikne i ve velké pracovně či zasedačce. Pokud vám vadí přílišná otevřenost, můžete si dokoupit pestré zásuvky do regálu odpovídající velikosti a vhodné barvy. Nízké regály s odkládacími boxy skvěle zapadnou do dětského pokoje, protože poskytují dětem prostor navíc na odkládání hraček a školních potřeb.

Regál Norah

Regál – Tempo Kondela – Norah

Regál pro děti

Regál – Tempo Kondela – Puff

Máte v bytě hluché rohy a lámete si hlavu nad tím, jak byste je mohli využít? Kvalitní rohový regál jednoduše vyřeší tento problém. Levné regály do rohu se výborně uplatní i v prostorách jako je komora či spíž. Můžete v nich skladovat zavařeniny a různé domácí potřeby.

Rohový regál

Rohový regál – Tempo Kondela – Cleto

Akce a výprodeje

Pokud rádi vystavujete umělecké předměty či porcelán a klasické regály vám nevyhovují, zakupte si namísto regálu stylovou vitrínu se skleněnými dvířky.

Vitrína prosklená

Vitrína – Tempo Kondela – Tiffy

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli 🙂

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť