Home Netradiční bydlení Milujeme postele Naturlig! A vy?

Milujeme postele Naturlig! A vy?

by blog.hezkynabytek.cz

Rádi bychom vás seznámili s novou nabídkou postelí z masivního dřeva značky Naturlig, které nás okouzlily a věříme, že se zalíbí i vám. Proč jsme je zařadili do nabídky e-shopu hezkynabytek.cz? Protože jsou moderní, pohodlné, kvalitní a krásné.

O značce Naturlig

Protože příjemné prostředí je důležité pro kvalitu každodenního života, rozhodli jsme se značkou Naturlig přispět, a to pomocí masivního nábytku v skandinávském designu. Značku Naturlig pro nás exkluzivně vyrábí Společnost GC Furniture, která se specializuje na konstrukci a výrobu moderního nábytku s jednoduchým designem. Svou práci berou jako poslání vytvořit něco, co vám zpříjemní den a lahodí vašemu oku.

Postel Natrulig - Manglerud

Postele Natrulig – Manglerud

Nejčastěji se k výrobě používá masivní dřevo, které se kombinuje s čalouněním. Masivní postele značky Naturlig poznáte podle unikátní elegance, čistých linií a nepřehlédnutelného charakteru. Kromě moderního designu je pozornost věnována i kvalitním materiálům a funkčnosti postelí. Můžete se tak těšit na skutečně jedinečné kousky se zárukou až 8 let!

Minimalistické a originální postele ze dřeva

Všechny modely se vyznačují minimalistickým, ale důmyslným designem, který perfektně zapadne zejména do moderních ložnic, avšak dá se sladit i s jinými styly nábytku. Vyrobeny jsou z přírodního bukového nebo borovicového dřeva.

Asi designově nejjednodušší je model Kirsebaer, což v norštině znamená třešeň. Je ideální pro každého, kdo chce „obyčejnou“ postel, která bude sice nenápadně, ale moderně doplňovat ložnici a hodí se prakticky ke každému stylu.

Postele Naturlig - Kirsebaer

Postele Naturlig – Kirsebaer

O něco výraznější design má například model Lorenskog, na kterém vás zaujme především čelo a nohy postele. Stále však jde o nenápadný kus nábytku, který se designově nebude bít ani s výraznějším kusy nábytku v ložnici.

Postele Naturlig - Lorenskog

Postele Naturlig – Lorenskog

Za originálně řešenou postel se dá považovat model Invik. Kromě čalouněného čela postele, o které se můžete pohodlně opřít, vás jistě nadchne prostor u nohou, který slouží jako polička. Knihy, časopisy nebo DVD můžete mít vždy po ruce a při čtení nebo sledování filmů si užívat pohodlí vaší postele.

Postele Natrulig - Invik

Postele Natrulig – Invik

Potěší i extra rozměry

V nabídce postelí Naturlig nechybí ani postele s nadstandardní délkou a šířkou. Většina modelů má šířku od 120 až do 200 cm. Pokud tedy hledáte manželskou postel, na které se můžete rozvalovat, nebo širší jednolůžko, pak vás čeká velký výběr a těžké rozhodování. Každý model je totiž něčím zajímavý a má něco do sebe.

Pokud patříte k lidem, které příroda obdařila dlouhýma nohama a na klasické posteli se pohodlně nevyspíte, určitě vás potěší postele s délkou až 220 cm. Pohodlně se natáhnout na moderní dřevěné posteli – to je lákavá nabídka, co myslíte?

Manželská postel 180 Naturlig

Manželská postel 160 cm – Naturlig – Lorenskog High BC (borovice)

Kromě toho většina modelů je dostupná v základní variantě nízképostele japonského stylu„, ve variantě High, která je o pár centimetrů vyšší a High BC, což je vyšší postel s úložným prostorem pod vyklápěcím roštem. Některé modely mají úložný prostor řešen jako zásuvky pod postelí a označují se jako High Drawers.

Proč je masivní nábytek tak oblíbený?

Nábytek z masivního dřeva je oblíbený, protože má několik velkých výhod. Nejčastěji se vyrábí z borovicového nebo bukového dřeva.

Borovicové dřevo patří k cenově nejvýhodnějším, ale vyžaduje si precizní a pečlivé opracování. Odměnou ale je unikátní a výrazná kresba, která dělá z každého kusu nábytku originál. Přírodní barvu dřeva je možné tónovat laky nebo voskem, takže se nabízí i široká škála odstínů. Borovicové dřevo je pružné, pevné, cenově dostupné a velmi dobře odolává vlhkosti. Malou nevýhodou je, že se těžce moří, proto se častěji nabízí v přirozených odstínech tónovaných lakem.

Manželská postel High Drawers

Manželská postel 180 cm – Naturlig – Storhamar High Drawers (borovice)

Postele z bukového dřeva patří k těm nejžádanějším, protože se jedná o nábytek prvotřídní kvality. Bukové dřevo je tvrdé, odolné, ale i těžké, což znamená, že s postelí jen tak něco nepohne. I přesto, že jde o tvrdé dřevo, dá se poměrně snadno opracovat. Oproti borovicovému má ale méně výraznou kresbu. V bukovém dřevě šrouby drží lépe než v měkčím dřevě, a tak můžete očekávat stabilitu bez vrzání. Bukové dřevo má přirozeně světlý odstín a lze ho snadno lakovat i mořit, takže se otevírají velké možnosti barvám.

Masivní postele značky Naturlig se vyrábějí z borovice i buku, takže výběr je jen a jen na vás. Líbí se vám nové postele z naší nabídky? Dejte o nich vědět i svým přátelům!

Čtěte také: Jak si správně vybrat botník!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť