Home Rady při výběru nábytku Hledáte pohovku vhodnou na každodenní spaní? Poradíme vám

Hledáte pohovku vhodnou na každodenní spaní? Poradíme vám

by blog.hezkynabytek.cz

Staré slovanské přísloví říká, že člověk se i na kameni vyspí, když má čisté svědomí. No ačkoliv bychom také měli čisté svědomí, na kameni by určitě nikdo z nás spát nechtěl. Mnozí však v důsledku nedostatku prostoru nemohou spát ani na pohodlné posteli, a tak volí alternativu v podobě rozkládací pohovky. Pokud si však nevyberete správně, vaše páteř se vám po čase neodvděčí.

sleep-264475_640Nepodceňujte význam kvalitního spánku

Určitě jste již slyšeli o tom, že člověk by měl spát přibližně sedm hodin na to, aby mohl během dne bez problémů fungovat. Vše však záleží i na věku jedince. Zatímco například dvouleté dítě potřebuje spát 9 až 12 hodin, při seniorech bývá běžný a zcela postačující i 6-hodinový spánek.

Během spánku se regeneruje náš organismus, a to jak po tělesné, tak po duševní stránce, a právě proto je pro nás tak nezbytný. Faktem zůstává, že až třetinu svého života prospíme. Nepromarněte proto celou třetinu svého života nekvalitním spánkem na nesprávném gauči.

Podle čeho si vybrat pohovku na každodenní spaní?

Ať už má být rozkládací pohovka jen dočasným řešením spaní, nebo půjde o dlouhodobé řešení situace s malým prostorem, vždy dbejte na to, aby skutečně sloužila na každodenní spaní. Výrobci rozkládacích pohovek tento údaj samozřejmě uvádějí v jejich popisu.

Proto pozorně čtěte a nezaměřujte se jen na design a provedení, ale především na funkčnost. Nezapomeňte si také ověřit to, zda vám bude vyhovovat velikost rozkládací plochy, a také to, zda má pohovka i úložní prostor, do kterého pohodlně uskladníte peřiny a polštáře.

Tyto sedačky jsou skvělou volbou!

Pohovka Gordon Lux 3DL

brw_sedacky_gordon_lux_3dl_m3183g_m5018gbrw_Sedacky_gordon_lux_3dl[1]

Elegance, funkčnost a komfort v jednoduchém designu. Tak můžeme charakterizovat stylovou pohovku Gordon, určenou na každodenní spaní. Nejen, že se na ní pohodlně spí, ale díky měkkým a velkým polštářem, které dodávají páteři potřebnou oporu, se na ní přes den i výborně sedí. Pohovka se dá jednoduše rozkládat díky automatickému systému rozkládání, což je jejím velkým plusem. Sedačka rovněž poskytuje i dostatek úložného prostoru a díky svému jednoduchému elegantnímu designu se hodí téměř do každého interiéru.

Pohovky značky Benab

Na našem e-shopu najdete také velkou nabídku pohovek značky Benab určených pro každodenní spaní. Vybrat si můžete z těch nejrůznějších provedení, potahových látek, barev či stylů. Každá má rozkládací plochu, na které se každý den pohodlně vyspíte. Každá pohovka má také úložný prostor a polštáře se snímatelným potahem, které se dají jednoduše prát. Stačí si jen vybrat tu svou.

image description image description image description image description

 

Kterou byste si vybrali vy? 🙂

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť