Home Obývák inspirace 5 nejlepších podzimních křesel a pohovek pro relaxaci u šálku čaje

5 nejlepších podzimních křesel a pohovek pro relaxaci u šálku čaje

by Martin Stropko

Podzim je období, kdy si mnozí z nás chtějí vytvořit útulný koutek k odpočinku. Představou každého pracujícího člověka o podzimním večeru je posezení v pohodlném křesle s šálkem horkého čaje v ruce. Pokud i vy hledáte to správné podzimní křeslo nebo pohovku pro takové chvíle, máme pro vás několik tipů.

Křeslo s vysokým opěradlem

Není nic lepšího než křeslo s vysokým opěradlem – ušák, které navodí tu správnou atmosféru. Toto křeslo vám poskytne nejen oporu zad, ale také pocit obklopení a pohody. Doporučujeme podzimní odstíny – hnědou, terakotovou nebo tmavě zelenou, které se do podzimního interiéru skvěle hodí. Pro ještě větší pohodlí doplňte ušák podnožkou ve stejném stylu.

Rohová sedací souprava

Rohové sedací soupravy jsou ideální pro rodiny nebo pro ty, kteří milují večery strávené čtením. Je zde dostatek místa pro vás, ale i pro vaše blízké. Barvy, jako je jemná béžová nebo teplá šedá, vytvářejí neutrální a zároveň útulný dojem. Na pohovce se podělíte o hřejivou fleecovou deku se svými blízkými a zažijete nezapomenutelný pocit domova.

Houpací křeslo

Jemné houpání je pro mnohé synonymem relaxace. Houpací křesla jsou ideálním místem pro odpočinek po náročném dni. Vyberte si materiál, který je měkký a příjemný na dotek, například samet v odstínech tmavě modré nebo vínové, a vneste tak do svého interiéru špetku elegance.

Retro křeslo

Retro styl je stále velmi trendy a skvěle se hodí do podzimních dnů. Křesla s dřevěnými nohami a zaoblenými tvary vám připomenou časy minulého století. Jsou pohodlná a vypadají stylově. Doporučujeme odstíny jako rezavě oranžová nebo olivově zelená.

Měkká pohovka na rozvalování

Někdy, když přijde podzim, chceme se jen „rozvalit“ a nechat se unášet myšlenkami. Pro tyto chvíle je ideální měkká pohovka, do které se můžete doslova zabořit. Pastelové odstíny, jako je růžová nebo levandulová, vnesou do interiéru klid a harmonii.

Nezáleží na tom, zda dáváte přednost modernímu stylu nebo jste zastánci klasiky. Podzim je ročním obdobím, kdy se vyplatí investovat do kusu nábytku, který poskytuje pohodlí i estetický dojem. Užijte si chvíle odpočinku v novém křesle nebo pohovce!

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť