Užijte si letošní Den žen jak se patří!

Blíží se den, který patří všem ženám. Každá z nás by si ho tedy měla patřičně užít – vždyť být ženou je úžasné, ale mnohdy i náročné!

Foto: © istockphoto.com

Mezinárodní den žen každoročně připadá na 8. březen. Tento mezinárodně uznávaný svátek stanovila OSN. Víte, jak MDŽ vlastně vznikl?

V roce 1908 stávkovalo 40 000 newyorských švadlen proti desetihodinové pracovní době, špatným pracovním podmínkám a nízkým mzdám. O dva roky později prosadila německá socialistka Clara Zetkinová na první mezinárodní ženské konferenci Druhé internacionály v Kodani tento svátek, avšak jeho datum se určilo později – až po 1. sv. válce.

Foto: © istockphoto.com

Oslavte MDŽ tak, jak se patří a udělejte si radost. Nabízíme vám pár tipů, které udělají tento den jedinečným!

Alespoň chvilka lenošení

Možná ráno musíte brzy vstávat do práce tak, jako v každý jiný den, ale to neznamená, že si nenajdete alespoň pár minut během dne na sladké lenošení. Pokud by váš šéf či kolegové měli nějaké poznámky, použijte argument: „Dnes si to mohu dovolit, vždyť je Den žen!“.

Foto: © istockphoto.com

Ložnice – Casarredo – Jenny 1

Vytáhněte barvy ze šatníku!

Nezáleží na tom, zda se vyberete jen tak na procházku městem, s kamarádkou do kina nebo na rande. Nezapomeňte na pestré barvy, které velmi sluší každé ženě, rozzáří ji a navíc dodají pozitivní energii.

Foto: © istockphoto.com

Přeneste vaši radost dále

Zkuste v tento den potěšit i další úžasnou ženu z vašeho okolí. Co tak poslat kamarádce vtipnou selfie s přáním? Koupit mamince oblíbené květiny? Nebo pomoci staré sousedce s nákupem?

Foto: © istockphoto.com

Připravte si oblíbené jídlo

Navařit si oblíbené jídlo, na které máte chuť? Ano! A co tak upéct si oblíbený koláč? No dobře, i pudink bude stačit.  😉

Jídelna – BRW – August 1

Den žen nás má spojovat

Co na tom, že Den žen je letos ve středu? Pozvěte kamarádky na kávu nebo na skleničku dobrého vínka a udělejte si pořádný babinec. Nebo vyražte spolu do kina. A hlavně si dopřejte. Klidně i zákusek, kterému v oblíbené kavárně už tak dlouho odoláváte.

Foto: © istockphoto.com

Obývací pokoj – BRW – Dinaro

Buďte sama sebou

Zpívat nahlas, tančit na oblíbenou písničku z rádia a dělat šílené věci občas toužíme všechny. Odvažte se a buďte spontánní. Příval endorfinů zaručen!

Foto: © istockphoto.com

Čas jen pro sebe

Kdybyste v tento den měli hodinku jen pro sebe, jak byste ji strávili? Čtením oblíbené knihy? Relaxační koupelí? Nebo by to bylo cokoliv jiného? Investujte čas do sebe, zasloužíte si ho!

Foto: © istockphoto.com

Toaletní stolek – Signal – Sophia 341

Čtěte také: Postel Boxspring: luxus jako každou noc v hotelu!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Related posts

Jarní eko-úklid: Účinné a ekologické metody pro úklid domácnosti

Jak vyrobit dekorace do vaší domácnosti na Velikonoce?

Jak vyrobit vintage nábytek