Home Jak pečovat o nábytek Velké postele pro velké chlapy a milovníky pohodlí: jednoduše na zamilování!

Velké postele pro velké chlapy a milovníky pohodlí: jednoduše na zamilování!

by blog.hezkynabytek.cz

Potkat člověka, jehož výška se pohybuje kolem dvou metrů, není až tak výjimečné. Jenže spánek v posteli standardních rozměrů obvykle není zrovna pohodlný, protože plocha na spaní je krátká nebo příliš úzká.

odpočinek

Foto: © pexels.com

Naštěstí je dnes na trhu dostatečné množství extra dlouhých a extra širokých postelí. Velké postele jsou hitem!

Styler - Petra

Manželská postel 220×200 cm – Styler – Petra

Byly časy, kdy jedinou šancí byla výroba postele na míru. Jde ale o finančně i časově poměrně náročnou záležitost. Dnes naštěstí máte možnost vybrat si postel, která bude pohodlná, pěkná, cenově dostupná a spát v ní můžete již za 3-6 týdnů.

Extra dlouhá postel z bukového dřeva

Extra dlouhá i široká může být jednolůžková postel, ale samozřejmě i manželská. Jednoduchá, originální, praktická a velká je buková postel Naturlig Ervik. Postel je v nabídce v rozměrech 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, ale na požádání je možné vyhotovit i postel s délkou 220 cm.

Pokud si objednáte postel s rozměrem 200 x 220 cm, budete mít nejen prodlouženou postel, ale io pár vzácných centimetrů širší lůžko. Kromě široké manželské postele je zde možnost zvolit jednolůžkovou postel se šířkou 80, 90, 120 či až 140 cm.

Naturlig Ervik

Manželská postel 200 cm – Naturlig – Ervik

Velká postel s úložným prostorem

Nadstandardně dlouhá a široká postel vám může kromě pohodlného a klidného spánku poskytnout i praktický úložný prostor. Možnost uložit si momentálně nepotřebné věci pod postel ocení každý obyvatel malého bytu, ale také ten, kdo má spoustu věcí a málo úložného prostoru.

Takový komfort vám do ložnice přinese dřevěná postel Naturlig Storhamar. Vybrat si dokonce můžete model s úložným prostorem v podobě zásuvek nebo klasicky s otevíracím roštem.

Naturlig Storhamar

Manželská postel 200 cm – Naturlig – Storhamar High Drawers

Pokud máte dostatečně velkou ložnici a prostor kolem postele, můžete si dovolit verzi se zásuvkami, které se dají vysouvat z boku postele. Díky čtyřem zásuvkám můžete mít věci přehledně uloženy a uspořádány.

Pokud kolem postele nemáte dost místa, nebudete o nic ochuzeni díky modelu s roštem, který se dá jednoduše vyklopit a hned si můžete odkládat věci pod postel.

Naturlig Storhamar

Manželská posteľ 200 cm – Naturlig – Storhamar High BC

Postele Naturlig Storhamar jsou běžně dostupné v rozměrech 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm ale na požádání je možné vyrobit i postel s délkou 220 cm a šířkami 80, 90, 120 a 140 cm.

Můžete mít tedy prostornou manželskou postel nebo pohodlné jednolůžko, na kterém se bez problémů vyspí i velký chlap. Postele mají samozřejmě pevnou a stabilní konstrukci.

super postel

Foto: © pixabay.com

I jednolůžková postel může být prostorná

Pokud nepotřebujete manželskou postel nebo se vám taková doslova obrovská postel do ložnice nevejde, zkuste si pořídit jednolůžkovou prodlouženou postel, která může mít i nadstandardní šířku.

vyspite sa do sýtosti

Foto: © pixabay.com

Kromě již zmíněných modelů je horkým kandidátem na nového společníka pro spánek i dřevěná postel Styler Nela. Tato postel je dostupná v délce 210 cm nebo až 220 cm. Pokud je tedy vaše výška kolem dvou metrů, v této posteli se můžete bez problémů narovnat a nohy vám nebudou trčet z postele ven. Konstrukce postele je dostatečně pevná a stabilní, aby se v ní cítil bezpečně i statný chlap.

postel Nela

Jednolůžková postel 210×100 cm – Styler – Nela

Co vás může potěšit ještě víc je postel Nela s rozměrem 210 x 100 cm nebo stejný model s rozměry 220 x 100 cm. Pokud jsou pro vás postele se standardní šířkou 80-90 cm nepohodlné, tato postel je vhodným řešením. Samozřejmě, v nabídce najdete také prodlouženou postel s klasickou šířkou 90 cm.

Styler - Lucia

Jednolůžková postel 210×120 cm – Styler – Lucia

velké postele

Jak vidíte, pořídit postel nestandardních rozměrů není vůbec problém, dokonce si můžete vybírat podle vašeho vkusu. Prodloužené postele a postele s větší šířkou ocení i ti, kteří mají rádi pohodlí, v posteli se rádi „natáhnou“ a potřebují tak více prostoru.

pohodlná postel

Foto: © pixabay.com

Jak jste na tom vy? Hodila by se vám prodloužená postel nebo již takovou vlastníte? Pokud se vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet. 😉  

Čtěte také: Minimalismus a přírodní materiály: objevte osobitý japonský styl!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉 

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť