Home Nápady do zahrady S dětmi na zahradě: dopřejte jim pískoviště či zahradní nábytek!

S dětmi na zahradě: dopřejte jim pískoviště či zahradní nábytek!

by blog.hezkynabytek.cz

Krásné slunečné dny jsou jako stvořené pro dětské šibalství. S vlastním pískovištěm nebo zahradním domkem budou mít o zábavu zaručeně postaráno!
Podívejte se na naši nabídku zahradního nábytku pro děti. Veselé léto plné her může začít.  😉

Detská skluzavka

 

Dětská skluzavka

Dokonalé na poznávání světa: pískoviště

Vzpomínáte si ještě na časy, kdy jste byli bezstarostnými dětmi a hrávali si na pískovišti? Hry s pískem mají děti v oblibě. Přes to, že je písek přírodní materiál s charakeristickými vlastnostmi, je pro děti vhodný i jako nástroj, přes který poznávají svět a jeho fyzikální zákonitosti. Možnosti pro objevování jsou téměř nekonečné. Děti pomocí písku rozvíjejí své jemné a hrubé motorické schopnosti, představivost, tvořivost, koordinaci i pozornost.

Záhradné pieskovisko s lavičkou

Zahradní pískoviště s lavičkou

Hledáte ideální pískoviště pro svého prcka? Vyberte si u nás! Nabízíme kvalitní pískoviště z dřevěného masivu, ať už klasické, nebo i s dalšími přidanými funkcemi, například pískoviště s praktickými lavičkami. Pískoviště s poklopem je chráněno před deštěm a model se stříškou poskytne úkryt před sluncem.

Zahradní pískoviště

Zahradní pískoviště

K pískovišti stačí už jen kvalitní čistý písek a několik hraček: konvička, sítko, kbelík, lopatka, hrábě a formičky na dorty. Kopec zábavy nabízí i tatrovka, kolečko nebo mlýn na písek a vodu. Hračky do písku se vyrábějí většinou z plastu, který je odolný a zároveň lehký.

dárek k vybraným pískovištím

Dárek k pískovišti – sada formiček

Zdroj nikdy nekončící zábavy: zahradní domek

Které dítě by po něm netoužilo? Krásný zahradní domek si děti mohou užívat celé léto. Navíc během horkých dnů poskytne příjemný úkryt před sluníčkem.

Dětský zahradní domeček

Dětský domeček Magic

Stejně jako dospěláci: stylové posezení

Zahradní posezení pro dospěláky jste už vyřešili, ale co ti nejmenší? Dopřejte jim ho také! Set na sezení přizpůsobený přesně jejich potřebám si prostě zamilují. Využívat ho mohou kdykoliv, při jídle i při hraní.

Zahradní nábytek pro děti

Záhradní dětský nábytek Ella

Kreativní dušičky potěší multifunkční stolek stvořený na kreslení, malování a tvoření. Používat jej mohou venku, ale i v interiéru. A tak zábavu neohrozí žádné počasí.

Dětský stolek

Detský multifunkční stolek Play

Čtěte také: Zařizujete dětský pokoj? Zde je 5 krátkých tipů, které vás možná nenapadly, seřazených podle věku vašeho pokladu

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť