Home Netradiční bydlení Nová koupelna přesně dle vašich představ: Juventa vás okouzlí kvalitou a stylovým designem!

Nová koupelna přesně dle vašich představ: Juventa vás okouzlí kvalitou a stylovým designem!

by blog.hezkynabytek.cz

S koupelnovým nabytkem je to těžké. Aby vydržel podmínky v koupelně, musí být odolný, ale zároveň chceme, aby byl i moderní a stylový. No a přesně takový je Koupelnový nábytek Juventa, který bychom vám v tomto článku chtěli představit.

Nová koupelna pro odvážné

Zařizujete si právě koupelnu, nebo vaše srdce touží po novém nábytku? Pokud uvažujete o něčem výjimečném a stylovém, pak vás musí zaujmout koupelnový nábytek Juventa. Nabízí totiž modely i v netradičních barvách, které vaši koupelnu udělají opravdu jedinečnou.

Koupelnové sestavy Juventa Tivoli můžete mít v zářivé červené barvě. Nábytek je lesklý, což celý efekt ještě umocní.

Neméně zajímavá je i modelová řada Juventa Prato v lesklé bordó barvě. Asi nám dáte za pravdu, že takové barvy se v koupelně často nevidí. V nabídce samozřejmě najdete i bílou či šedou barvu.

Kromě barev vás potěší i moderní, minimalistický a přitom nepřehlédnutelný design každého jednoho kousku. V koupelnových sestavách Juventa najdete různé kombinace závěsných skříněk, jakož i skříněk s umyvadlem.

Kúpeľňa - Juventa - Prato

Koupelna – Juventa – Prato

V jednoduchosti je krása

Designéři nábytku Juventa se tohoto hesla rozhodne drželi a udělali dobře. Všechny modely jsou designově jednoduché, ale okouzlující. Přesně takové, jaké by měla mít správná nová koupelna.

juventa

Koupelnové sestavy Monika se dají považovat za klasiku. Čisté linie a minimalistické provedení zapadne do každé koupelny. Kromě bílé barvy je dostupné také provedení v tmavém odstínu s imitací dřeva. Jako jediná modelová řada má i lesklé kovové nožičky.

Kúpeľňa - Juventa - Monika

Koupelna – Juventa – Monika

Závěsné skříňky modelové řady Ravenna jsou také nenápadné, ale vaši koupelnu určitě zpestří. O něco výraznější je model Zlata, a to zejména díky úchytům, které jsou klasické kovové a jsou z vnější strany zásuvky. Ostatní modely takové úchyty nemají, ale jsou vyřezané, v případě modelu Prato oválné a kovové. Ať se rozhodnete pro jakoukoli koupelnovou sestavu, nezískáte jen kusy nábytku, ale i duši vaší koupelny.

Kúpeľňa - Juventa - Zlata

Koupelna – Juventa – Zlata

Jak si vybrat koupelnový nábytek

Koupelna je specifickou místností hlavně kvůli vlhkosti a vodě, se kterou denně přichází do kontaktu i nábytek. Je proto důležité vybírat si nábytek, který je do koupelny určen.

Nábytek do koupelny by měl být vyroben například z laminované dřevotřísky jako nábytek Juventa. Deska je ošetřena hydrofobními přípravky, aby dřevo nevlhlo a nábytek se nezničil.

Povrch korpusu i dvířek je u většiny modelů 5 – krát lakovaný s UV vytvrzováním a má tak vysoký lesk, který vaší koupelně sluší. Pokud si chcete usnadnit úklid, oceníte závěsné skříňky, pod kterými se podlaha myje přece jen snadněji než u skříněk s nožičkami.

Kúpeľňa - Juventa - Viola

Koupelna – Juventa – Viola

Když si kupujete koupelnovou sestavu, promyslete si a přeměřte, zda vám všechny části do koupelny zapadnou. Značka Juventa totiž přináší několik sestav, a tak si můžete vybrat tu, která vám a vaší koupelně bude vyhovovat nejlépe. Pokud jste nenašli sestavu, kterou byste uměli naplno využít, možností jsou samostatné kusy nábytku.

Upřednostňujete koupelnové sestavy nebo si koupelnu raději poskládáte ze samostatných kusů nábytku? Líbí se vám nová značka Juventa?

Čtěte také: Nejhorší prohřešky při designování interiéru: tomuto se vyhněte!

Líbí se vám tento článek? Podělte se o něj s přáteli  😉

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť