Home Dětský pokoj inspirace Dětské postele, které si zamiluje každé dítě

Dětské postele, které si zamiluje každé dítě

by Martin Stropko

Zda už má dítě vlastní pokoj nebo se o něj s někým dělí, pohodlná dětská postel v ní rozhodně nesmí chybět. Postele pro děti se ve více věcech liší od dospěláckých a nejde jen o vzhled. Abyste mohli větším i menším dětem dopřát postel, kterou si na první pohled zamilují, zařadili jsme do naší nabídky nové modely dětských postelí.

Postel pro budoucího závodníka

Auta jsou vášní nejen pro dospělé muže, ale fascinují i mnoho kluků. Zatím než budou dost velký na to, aby se mohli posadit za volant skutečného auta, můžou trénovat ve své posteli. Dětská postel Lewis   je splněným snem každého malého milovníka rychlých aut. Postel je dostupná ve více barevných provedeních i velikostí. Vybrat si můžete ze sedmi „modelů aut“ a třech velikostí – 140×70 cm, 160×80 cm a 180×80 cm.  Potěšit tak můžete nejen nejmenší děti, ale i ty starší, které už potřebují větší postel.

Detske_postele_Lewis_5

Nejde ale jen o stylovou dětskou postel. Na prvním místě je samozřejmě bezpečí a pohodlí. Bočnice totiž zabraňují tomu, aby děti spadly z postele během spánku. Rám je vyrobený z kvalitní překližky a latexový potisk je netoxický, ekologický, antialergický a je úplně bezpečný. Jelikož jde o závodní postel pro děti, nenajdete na ni žádné ostré hrany, všechny hrany jsou potažené PVC pásy. Součástí balení je rám postele, rošt i pěnová matrace.

Detske_postele_Lewis_077

Stylové postele pro holky i kluky

Velký výběr pro chlapce i děvčata nabízí dětské postele Lori a Lena . I v tomto případě máte možnost si vybrat ze tří velikostí – 140×70 cm, 160×80 cm, 180×80 cm. K posteli je přibalený i rošt a pěnová matrace. Čela postele mají na sobě latexový potisk a bude opravdu těžké vybrat ten nejkrásnější motiv. Oba modely jsou dostupné i v provedení s úložným prostorem, který lze využít na odkládání povlečení, hraček apod.

Detske_postele_Lori_10

Dětská postel je vyrobena z odolné dřevotřískové desky. Latexový potisk obrázků je bezpečný, netoxický a nezpůsobuje alergické reakce. Obrázek je chráněný průhlednou vrstvou lamina, aby nedošlo k jeho poškrábání nebo poškození. Zvýšená bočnice má zabránit tomu, aby dítě spadlo během spánku z postele.

Detske_postele_Lena_43

Zařizujete celý dětský pokoj? Komody Levi  dokonale pasují k postelím Lena a Lori, protože mají stejné motivy. Komoda je určena pro děti o čemž svědčí pestré motivy, ale i oblé hrany, aby se snížilo riziko úrazu. Do zásuvek můžete uložit nejen oblečení, ale například i hračky.

Komoda_Levi_6

Jak vybrat dětskou postel?

S výběrem správné dětské postele to není jen tak a určitě se vám hodí pár dobrých tipů. Postel byste měli vybrat podle věku dítěte. I když se zdá být praktické a ekonomické koupit hned velkou dospěláckou postel, která bude pro dítě vhodná i o pár roků, není to nejlepší volba. V příliš velké posteli se děti nemusí cítit komfortně a navíc takové postele nejsou vybaveny zvýšenými bočnicemi. Může se tak snadno stát, že malé dítě během noci spadne z postele a samozřejmě postele pro dospělé bývají i vyšší než ty dětské.

 

Detske_postele_Lena_59

 

Vyberte tedy postel, která je určena pro děti a je pro ně přizpůsobena. Když z ní děti vyrostou dá se přece jen prodat nebo darovat někomu, komu bude akorát. Důležitou součástí je i matrace, která by neměla být příliš měkká, aby se dětem nedeformovala páteř. Tvrdší matrace je oporou pro páteř, která se stále vyvíjí. Také si dejte pozor na to, aby měla postel oblé hrany. Při hrách nebo obyčejné nepozornosti se snadno může stát, že dítě narazí nebo se bouchne o hranu postele. Pokud jsou hrany ostré, následky můžou být podstatně nepříjemnější než při zaoblených.

Vybíráte postel společně s dětmi? Rozhodujete se na základě vzhledu nebo je prioritou praktičnost a bezpečnost?

Sdílet

Komentáře

komentářů

Môže sa vám páčiť